18 thoughts on “Recensioner

 1. Önskar så mycket att det kommer en uppföljare på Om du såg mig nu! Sträckläst alla böcker nu och kan inte fatta att det tog stopp!????
  Älskar verkligen hur du skriver❤️

  • :-)
   Tyvärr kommer det ingen mer bok i den serien, men jag hoppas att du kanske skulle gilla någon av mina andra böcker!

  • Tråkigt att du tycker att det är äckligt! Jag skulle säga att det är helt normalt – de flesta människor gör det och för de flesta är det en fin och härlig del av livet :-)

  • Iam_inlove jag håller med dig och tycker att du har rätt Sofia är som Hedvig en sexgalen typ som är farlig för samhället och hon försöker sprida sex till barnen som läser hennes bok. #SofiaÄrPedofil #HedvigÄrÄcklig

  • Hej! Hedvigs utseende är inte särskilt detaljerat beskrivet; det enda som står i boken är att hon är rätt spinkig. Själv tycker jag inte att spinkighet är vare sig fult eller fint, utan bara en sorts utseende bland många andra sorters utseende.
   Ondska och godhet är ju två svåra begrepp, och det är väldigt personligt vad man lägger i dem. Är det något särskilt i till exempel hennes beteende du tänker på när du säger att Hedvig är ond?

    • Prank hon är fortfarande ond( ͡° ͜ʖ ͡° ) . För om man gör lite intensiv stalking på hennes twitter konto ser man att hon faktist har dödat Olof Palme. Jag kollade på Leif GW Person på TV och han har bevis på att Hedvig Gjorde det och nu har jag skickat FBI för att hitta henne och dom är henne på spåren. Det är inte långt kvar tills vi har fått henne i fängelse. Må rättvisan vinna ⸌(⌐■_■)⸍

     • Aha, intressant! Du har fått ut mycket mer information från boken än ens jag som skrivit den kände till!

 2. Tjeeeeeeeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaaaaaa!!!
  Hörde att du skulle komma till min klass 7a, Bäckagårdsskolan på Måndag. Kan inte vänta det ska bli så spännande…

  PS. Kan du ta med gooooodddddiiiiiiisssssss!

 3. Hej! Jag går i sexan och har precis läst klart ”spring så fort du kan” och innan de har jag läst ”en sekund i taget” och ska låna nästa bok nu och har hört att den ska handla om Ellas och Noras resa till Umeå men jag undrar om man kommer få reda på hur det går för Ante, Hedvig och Malte i ”som om jag vore fantastisk” och min andra fråga är om du vet ungefär när nästa boken av denna serien kommer ut?

  • Det stämmer att den handlar om Ella och Nora (den här gången är det Ella som berättar). Däremot vill jag nog inte avslöja för mycket av handlingen här där vem som helst kan läsa (folk blir så sura över spoilers!) Jag vet tyvärr inte när del fyra kommer, eller om det blir någon del fyra. Jag har skrivit ett utkast, som jag inte känner mig helt nöjd med, så jag behöver jobba lite mer med det innan jag vet.

 4. Hej Sofia!
  Jag heter Olivia och är 11 år. Jag har läst dina böcker En sekund i taget och håller på att läsa spring så fort du kan, jag kan typ inte sluta läsa :) de två böckerna är absolut mina favorit böcker! Kommer det komma en fortsättning på spring så fort du kan?

  • Hej Olivia! Japp, det kommer en tredje del också (åtminstone!) men tyvärr måste du vänta ett helt år! Den är nästan färdigskriven, men det är en massa annat som ska hinna fixas, omslag och allt sånt! I tredje delen blir det Ella som berättar :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*