Boka författarbesök

Här är en länk till min profil på Författarcentrum, där du kan boka in författarbesök och liknande: http://www.forfattarformedlingen.se/viewwriter.asp?pid=9&wid=1431

Jag gör författarbesök i skolor (till exempel håller skrivlektioner eller pratar om mitt författarskap), på bibliotek och så vidare. Jag håller också gärna skrivarkurser!

Det går också bra att kontakta mig direkt på: sofianordin@gmail.com

5 thoughts on “Boka författarbesök

 1. Hej! Sofia

  Jag går på Entréskolan åkurs 7:2 i Eskilstuna och jobbar om författaren lite info där då, jag har läst din bok Spring så fort du kan, och sen så ska vi jobba om författaren bakom boken.

  Mvh Linea 12 år :D

 2. Hej Sofia! Vi är 4 elever som går i årskurs 7 på Engelska skolan i Jönköping. Våran klass har ett projekt om olika författare och vår grupp har dig. Vi har läst olika böcker som du har skrivit och vi undrar om vi skulle få göra en intervju med dig om du vill eller har tid.

  Du får gärna Mejla till oss och gärna ge ditt nummer också.

  Mvh Hannes, Samuel, Sofia, Celin =)

 3. Hej Sofia!

  Jag arbetar på en högstadieskola i Hässleholm och till min åk 8 har jag redan köpt in och planerat läsning av din bok ”Det händer nu”. Jag och mina kollegor hade gärna velat boka in ett författarbesök från dig till hösten, med medel från Skapande skola. Min tanke är att vi skulle kunna engagera alla årskurser och dels att alla läser någon av dina böcker och dels av vi genomför någon typ av skrivarverkstad. När jag går in under din länk på författarförmedlingen.se så hittar jag inte rätt och kommer inte till din profil. Hade ovanstående varit något som hade kunnat vara gneomförbart för din del?

  Med vänlig hälsning Terese Engqvist
  tereseengqvist0@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*