Snöstormen (2015)


I en skidstuga väntar tre syskon på sin pappa. Varför kommer han aldrig? Snön packas allt tjockare mot fönstren. Vinden tilltar. Mobilerna funkar inte.

Och så går strömmen. Syskonen inser att de måste lämna stugan – och våga sig ut i stormen.

Snöstormen är min första lättlästbok, och kommer ut på LL-förlaget.

9 thoughts on “Snöstormen (2015)

 1. Jag kommer från Nederländerna och jag lära Svenska. Jag köpte Snöstormen den sista nyårsafton. Det är en mycket spännande berättelse och jag förstår det mycket bra. Jag läste det varje kväll i sängen och glömmer ibland helt att sova. :-)

 2. hej jag är en tjej på 13 år som har läst en sekund i taget och spring så fort du kan men jag skulle vilja veta om du har gjort någon uppföljare på spring så fort du kan för den bara slutade mitt i historien och jag skulle vilja veta hur det går med dom sen
  Tacksam för svar!!

  • Japp, det finns en del tre som heter ”Som om jag vore fantastisk”. Fråga efter den på biblioteket eller i bokhandeln!

 3. Hej, Sofia!
  Jag, min mamma och min lillasyster håller på att läsa äventyrsveckan och tycker den är jätte spännande och bra. (Jag har redan läst den, men det var jätte länge sedan.)
  Vi är på väg att läsa ut den, har du skrivit några liknande böcker?
  Den här boken till exempel, Snöstormen, har den kommit ut än?
  Tack!

  • Det beror nog lite på vad man menar med liknande. Om du gillar överlevnadsberättelser kanske du skulle gilla efter katastrofen-serien som börjar med ”En sekund i taget” och fortsätter med ”Spring så fort du kan” och ”Som om jag vore fantastisk”. ”Snöstormen” har precis kommit ut, men om du läste Äventyrsveckan redan för länge sen så kanske en lättlästbok känns lite för kort (det är inte särskilt mycket text i den).

   • Hej igen Sofia!
    Tack för att du svarade. Ja, vi ska nog läsa ”En sekund i taget” och fortsättningarna. En lättlästbok är nog lite enkelt.
    Tack igen för snabbt svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*